Welkom aan boord!

De boot is van alle gemakken voorzien. Van een boegmotor die automatisch te water gaat tot een visvinder met live beelden van de vis. De boot is in 2015 casco gekocht en de binnenkant is zelf ingericht. In het gesloten seizoen worden vaak aanpassingen gedaan aan de indeling aan de hand van tips van mijn gasten. Er is ook gedacht aan alle veiligheidseisen zoals reddingsvesten, goede verlichting, brandblusser en een radarreflector. Alles om er een comfortabele en veilige dag van te kunnen maken!

De hengels van Carrot Stix zijn gebouwd op een Nano blank en daarmee zeer gevoelig. Dit is belangrijk omdat de aanbeet van een snoekbaars vaak een korte tik is waarop je direct moet reageren. Soms zwemt de snoekbaars met het lood omhoog of voel je een soort knabbelen als je met bliek vist, ook dit wil je kunnen waarnemen. Om raak te slaan moeten de hengels voldoende body hebben aangezien de bek van een snoekbaars best hard is en we vaak behoorlijk diep vissen. Een vistrip is de gelegenheid om de hengels van Carrot Stix uit te testen. De hengels zijn eventueel via mij verkrijgbaar.

We vissen met verschillende shads, het is altijd leuk te ontdekken welke shads het op dat moment het beste doen. Sommige shads zijn verkrijgbaar in de winkel, sommige shads kun je via mij verkrijgen. Bij het boeken van een vistrips ontvang je een gratis kunstaaspakket t.w.v. 10,-

De visvinders met live beelden zijn in opkomst. Soms zie je wel dikke snoekbaarzen liggen maar bijten ze niet direct. Het kan dan lonen om een tijdje boven de vis te blijven hangen en de shad goed te positioneren en de juiste actie mee te geven om de vis alsnog tot een aanbeet te verleiden.

Lijkt het je wat?