Dagje Noordzeekanaal en zijkanalen - 8 uur

Deze dag is gericht op het vangen van aantallen, we zoeken de stekken waar de snoekbaars bij elkaar ligt. Dit wil nog niet zeggen dat ze altijd meteen bijten. Soms moeten we op ontdekkingstocht gaan met verschillende shads of technieken. Als locatie, timing en juiste techniek samenvallen dan is het een dag vol actie.

1 persoon: € 150,-

2 personen: € 190,- (€ 95,- p.p)

Rivierdag

Er zijn verschillende hellingen binnen het Rivierengebied waar we de dag kunnen beginnen. We kunnen vissen op de Merwede, Waal, Hollandsch Diep of de Lek afhankelijk van waar het op dat moment goed is. Op de rivier kun je verticalend en werpend goed vangen en vang je op dezelfde dag vaak meerdere vissoorten, waaronder snoekbaars, snoek, baars en roofblei. We kunnen ook een gedeelte van de dag gericht op grote snoekbaarzen vissen. Voor deze dag maken we gezamenlijk een plan.

1 persoon: € 170,-

2 personen: € 220,- ( € 110,- p.p)

Vader- zoon dag

Afhankelijk van de wensen van junior maken we er een leuke dag van. Vaak houdt dit in wat meer afwisseling, wat meer uitleg en wat meer lekkere koeken:). Als hij of zij het leuk vindt om de boot te besturen dan kan dat natuurlijk! Daarnaast proberen we natuurlijk zoveel mogelijk te vangen!

€ 190,- voor een compleet verzorgde vader- zoon dag

Boek direct je vistrip

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- Gereserveerd

Achteraf betalen is mogelijk

De boeking is pas definitief na persoonlijk contact en daarvoor gratis te annuleren.